Heading


   •  Link 1

   •  Link 2

   •  Link 3

   •  Link 4

   •  Link 5

Bedrijfsprofiel

Habeeb Tanning Company (HTC) is opgericht in 1980 om een ??hoge kwaliteit afgewerkt leder produceren, catering aan de behoeften en veranderende trends van de wereldwijde leerindustrie. Onze sterke toewijding aan de beste kwaliteit afgewerkt leder te leveren heeft ons geholpen te stellen een stevige aanwezigheid in internationale markten. Bekend om onze constante kwaliteit en top afwerking, afgewerkt leder van HTC is het meest gewild in Europa en het Verre Oosten

HTC is een volledig familiebedrijf zorg, opgericht door de heer AM Ameen, de heer AM Ashraf en de heer UUR Siddique die al in het bezit en uitvoeren van een gevestigde en gereputeerde merk van de Indiase sigaretten genoemd bidi's die worden verkocht onder de merknaam "S.Bidis" in India en het Midden-Oosten.

De moraal en de ethiek van de oprichters van HTC worden weerspiegeld in de activiteiten van HTC, die zich inzet voor een hoge bedrijfsethiek, kwaliteit en consistente leveringen, waardoor wij een zeer betrouwbare en gereputeerde organisatie in de industrie.

Na tientallen jaren van continue inspanningen, commitment en consistentie, hebben we nu gewaagd in de productie van Shoe Bovenwerk en mode schoenen voor heren en dames. Deze producten worden geŽxporteerd naar Duitsland, ItaliŽ, het Verenigd Koninkrijk, Portugal en Frankrijk.

HTC heeft lidmaatschapsstatus in organisaties als de Raad voor Leer Exports, FIEO, AISHTMA en ITPO en is ook een erkend Export House sinds 1995.

 


Copyright @ Habeeb Tanning Company