Heading


   •  Link 1

   •  Link 2

   •  Link 3

   •  Link 4

   •  Link 5

Infrastructuur

Looierij :
Onze leerlooierij is gelegen in Gudiyatham, 170 kilometer van Chennai, die een gemakkelijke toegang via de weg en het spoor heeft. HTC is gespecialiseerd in het proces van het afgewerkte leder van Cow huiden. De leerlooierij is uitgerust met een hoge precisie ingevoerde machines om te weten te verwerken afgewerkt leder,
Glad Softy, Burnish, Natuurlijke droog gemalen, Nubucks, afborstelen, Olie trekken, geglazuurd en natuurlijke drum geverfd voeringen.
We maken ook plantaardige Voorgelooide huiden leather.Workforce: 100 geschoold personeel
Productiecapaciteit: 5 miljoen m≤ per jaar

Tonen Bovenste Divisie (Unit 1) :
HTC’s schoen bovenste divisie ligt in de nabijheid van de leerlooierij. Het toestel begon in het jaar 1992.All soorten van de mode bovendeel en casual bovendeel worden geproduceerd om aan de eisen van de verschillende seizoenen te voldoen. Deze Bovenwerk worden geŽxporteerd naar Duitsland, ItaliŽ, Portugal en Frankrijk.

Personeel: 400 geschoold personeell.
Productiecapaciteit: 500.000 paren per jaar

Tonen Bovenste Divisie (unit 2) :
HTC’s 2e schoen bovenste divisie werd opgericht in Chennai in het jaar 2007 aan de extra vraag van de schoen bovendeel van onze bestaande klanten te voldoen. De fabriek is gevestigd in de stad in Perambur High Road. De bovendelen worden ook geŽxporteerd naar Duitsland.

Personeel : 200 geschoold personeell
Productiecapaciteit: 200.000 paren per jaar

Volledige Schoen Divisie :
HTC’ smoderne volledig schoen divisie ligt ook zeer dicht bij de leerlooierij in Gudiyatham. Deze eenheid werd opgericht in 2001 om tegemoet te komen aan de volledige schoen behoeften van nieuwe klanten in Europe.The schoen apparaat is uitgerust met een hoge precisie ingevoerde machines, dat is echt state-of-the-art.
Alle soorten van Fashion schoenen voor mannen en vrouwen worden geproduceerd en geŽxporteerd naar ItaliŽ, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. Productiecapaciteit: 400.000 paren per jaar

 

 


Copyright @ Habeeb Tanning Company